Positiivisen luottotietorekisterin yhteystiedot

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin kello 9–16.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 9.00–16.00 numerossa 029 497 570 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ruotsinkielisessä palvelussamme on käytössä takaisinsoittopalvelu. Soitamme sinulle takaisin arkisin klo 13–15.

Puhelun hinta on matkapuhelinmaksu (mpm.), jos soitat matkapuhelimesta, ja paikallisverkkomaksu (pvm.), jos soitat kiinteästä verkosta. Jos soitat ulkomailta, hinnan määrittelee paikallinen puhelinoperaattori.

Maksut määräytyvät soittajan operaattorin hinnaston mukaan. Jos käytät puhepakettia, sinun kannattaa tarkistaa operaattoriltasi, sisältyvätkö 029-alkuiset puhelut siihen.

Operaattorin veloitus alkaa siitä, kun yhteys aukeaa, eli maksat operaattorille myös jonotusajasta. Pitkän jonottamisen sijasta suosittelemme, että soitat jonkin ajan kuluttua uudelleen.

Postiosoitteemme

Positiivinen luottotietorekisteri
PL 2
00055 Tulorekisteri

Medialle

Meiltä saat muun muassa:

  • tietoa positiivisesta luottotietorekisteristä
  • asiantuntijalausuntoja ja -kommentteja

Median haastattelupyynnöt ja asiantuntijalausunnot:

Positiivisen luottotietorekisterin ja Verohallinnon yhteinen mediapalvelu palvelee numerossa 029 512 5200 arkisin klo 9–16. Mediapalvelu on tarkoitettu tiedotusvälineissä työskenteleville toimittajille.

Tilaa uutiskirje

Voit tilata sähköpostiisi positiivisen luottotietorekisterin uutiskirjeen. Lähetämme uutiskirjeen noin neljä kertaa vuodessa.

Tilaa positiivisen luottotietorekisterin uutiskirje

Antamalla yhteystietosi hyväksyt niiden käytön tietosuojaselosteen mukaisesti: Seloste henkilötietojen käsittelystä Positiivisen luottotietorekisterin perustaminen -hankkeessa (avautuu uuteen ikkunaan).

Tilaa järjestelmätiedote

Voit tilata sähköpostiisi positiivisen luottotietorekisterin järjestelmätiedotteen. Tiedotteessa kerromme tuotannon sekä sidosryhmätestauksen tilanteista, kuten käyttökatkoista ja häiriöistä. Voit perua tilauksen milloin tahansa jokaisessa tiedotteessa olevasta linkistä. 

Tilaa positiivisen luottotietorekisterin järjestelmätiedote

Anna palautetta

Voit antaa palautetta tai kysyä positiivisesta luottotietorekisteristä palautelomakkeellamme.

Palautelomake

Ilmoita havainnosta tai häiriöistä

Jos havaitset positiivisessa luottotietorekisterissä teknisiä häiriöitä tai muita havaintoja, voit ilmoittaa niistä havaintolomakkeellamme.

Havaintolomake

Luotonantaja - ota yhteyttä

Luotonantajat voivat pyytää neuvoja positiiviseen luottotietorekisteriin liittyvissä ongelmissa yhteydenottolomakkeellamme. Lomakkeella voit myös ilmoittaa muutoksesta yhteyshenkilöiden tietoihin tai tilata lisävarmenteita.

Jos tarvitset teknistä tukea tai epäilet virhettä, täytä havaintolomake. Jos epäilet, että organisaatiosi käytössä olevaa varmennetta on käytetty väärin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Luotonantajan yhteydenottolomake

Sivu on viimeksi päivitetty 1.2.2024