Luottotietorekisteriotteen kyselyyn liittyvää dokumentaatiota julkaistu

20.3.2023

Positiivisen luottotietorekisterin perustaminen -hanke on 20.3.2023 julkaissut seuraavat uudet dokumentit:

Lisäksi luoton tietojen ilmoittamisen rajapintakuvaukseen tehtiin myös eräitä päivityksiä, joista on lähetetty listaus sidosryhmille sähköpostitse. Luottotietorekisteriotteen kyselyyn liittyviä sanomaesimerkkejä ja käsittelysääntöjä on lisätty olemassa oleviin dokumentteihin.

Dokumentit on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Voit lähettää julkaistuun dokumentaatioon liittyviä kysymyksiä ja kommentteja sähköpostitse osoitteeseen luottotietorekisteri (a) vero.fi. Kysymyksiä ja vastauksia käsitellään sidosryhmätilaisuudessa, joka järjestetään suomeksi 4.4. klo 14.30–16.00 ja englanniksi 13.4. klo 14.00–15.30.

Rekisterin kehityksen edetessä on mahdollista, että nyt julkaistuihin dokumentteihin tulee vielä muutoksia. Esimerkiksi toukokuussa 2023 alkavassa sidosryhmätestauksessa voidaan havaita muutostarpeita. Jos rajapintakuvaukseen tai ohjeisiin tulee tekniseen toteutukseen vaikuttavia muutoksia, dokumenteista julkaistaan rekisterin verkkosivuilla päivitetyt versiot. Hanke tiedottaa sidosryhmille muutoksista sähköpostilla. Ilmoitukset lähetetään sidosryhmien postituslistalle, jonne voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen luottotietorekisteri (a) vero.fi.

Sivu on viimeksi päivitetty 20.3.2023