Ilmoittautuminen tietojen kyselyn testaukseen on alkanut

1.8.2023

Tietojen kyselyn testaus alkaa 1.9.2023. Ilmoittautuminen 1.8.–31.8.2023 koskee niitä rekisterin ensimmäisen käyttöönottovaiheen toimijoita, jotka testaavat pelkästään tietojen kyselyä tai eivät ole vielä ilmoittautuneet. Tietojen ilmoittamisen testaukseen voi myös vielä ilmoittautua.

Testaukseen ilmoittaudutaan Enter-portaalissa. Enter-portaalin käyttöohjeissa on tarkemmat ohjeet portaaliin käytöstä.

Testauksen aloituspaketti lähetetään pääkäyttäjälle ja testivarmenteen noutoon tarvittavat tiedot tekniselle yhteyshenkilölle kahden viikon kuluessa aloitusilmoituksesta. 

Tietojen kyselyn testaukseen jo aiemmin ilmoittautuneet organisaatiot

Jos organisaatio on jo ilmoittautunut keväällä tietojen ilmoittamisen ja tietojen kyselyn testaukseen, sen ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua tietojen kyselyn testaukseen elokuussa. Tietojen kyselyn testausta varten on noudettava erillinen testivarmenne. Testivarmenteen noutoon tarvittavat tiedot lähetetään testaukseen jo keväällä ilmoittautuneille sidosryhmille 7.8.–18.8.2023.

Tulossa sidosryhmille

Luottotietorekisteriotteen kyselyn rajapinnan osoite testausympäristöön julkaistaan elokuun aikana Sidosryhmätestaus-sivulla.

Positiivisen luottotietorekisterin perustaminen -hanke järjestää infotilaisuuksia sidosryhmille syksyllä 2023. Lue lisää: Testauksen ja tietojen ilmoittamisen sidosryhmätilaisuuksia syksyllä 2023 (positiivinenluottotietorekisteri.fi)

Sivu on viimeksi päivitetty 1.8.2023