Tietojen ilmoittamisen ohjeita ja rajapintakuvaus julkaistu

16.12.2022

Positiivisen luottotietorekisterin perustaminen -hanke on 7. joulukuuta 2022 julkaissut päivitetyt versiot seuraavista luoton tietojen ilmoittamiseen liittyvistä dokumenteista:

Päivitys: Tietojen ilmoittamisen ohje on julkaistu englanniksi ja ruotsiksi 16.12.2022.

Luoton tietojen ilmoittamisen rajapintakuvauksen ja ohjeen edelliset versiot olivat sidosryhmien katselmoinnissa huhti-toukokuussa 2022. Sovelluskehittäjän yleisohjeistuksen edellinen versio oli sidosryhmien katselmoinnissa marraskuussa 2022. Kaikkiin dokumentteihin on tehty muutoksia suhteessa edellisiin versioihin.

Rekisterin kehityksen edetessä on mahdollista, että nyt julkaistuihin dokumentteihin tulee vielä muutoksia. Esimerkiksi toukokuussa 2023 alkavassa sidosryhmätestauksessa voidaan havaita muutostarpeita. Jos rajapintakuvaukseen tai ohjeisiin tulee tekniseen toteutukseen vaikuttavia muutoksia, dokumenteista julkaistaan rekisterin verkkosivuilla päivitetyt versiot. Hanke tiedottaa sidosryhmille muutoksista sähköpostilla. Ilmoitukset lähetetään sidosryhmien postituslistalle, jonne voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen luottotietorekisteri (a) vero.fi.

Ilmoittamisen ohjeesta julkaistaan ruotsin- ja englanninkieliset versiot joulukuun aikana.

Julkaistuun dokumentaatioon liittyviä kysymyksiä ja kommentteja voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen luottotietorekisteri (a) vero.fi. Kysymyksiä ja vastauksia käsitellään sidosryhmätilaisuudessa, joka järjestetään 20.12. klo 14.00–15.30.

Sivu on viimeksi päivitetty 16.12.2022