Testauksen ja tietojen ilmoittamisen sidosryhmätilaisuuksia syksyllä 2023

14.6.2023

Positiivisen luottotietorekisterin perustaminen -hanke järjestää infotilaisuuksia sidosryhmille syksyllä 2023 seuraavasti:

22.8. suomeksi ja 30.8. englanniksi

19.9. suomeksi ja 26.9. englanniksi

24.10. suomeksi ja 31.10. englanniksi

21.11. suomeksi ja 28.11. englanniksi

Nämä tilaisuudet on suunnattu toimijoille, jotka ilmoittavat luottojen tietoja rekisteriin ja kyselevät rekisteristä luottotietorekisteriotteita ensimmäisessä käyttöönottovaiheessa. Tilaisuuksissa käsitellään toukokuussa alkaneen sidosryhmätestauksen ajankohtaisia asioita sekä sidosryhmiltä esiin nousseita kysymyksiä liittyen testaukseen ja ilmoitettaviin tietosisältöihin. Tilaisuuksien agendaa tarkennetaan kutsujen yhteydessä. Samansisältöinen tilaisuus järjestetään sekä suomeksi että englanniksi.

Sidosryhmät voivat esittää testaukseen liittyviä havaintoja ja kysymyksiä Enter-portaalissa. Tietojen ilmoittamiseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää hankkeelle sähköpostitse osoitteeseen luottotietorekisteri (at) vero.fi.

Tilaisuuksien lisäksi suositellaan perehtymään rekisterin verkkosivuilla

sidosryhmätestauksen osioon ja testauksen ohjeisiin

rekisterin tekniseen dokumentaatioon

ohjeeseen Tietojen ilmoittaminen positiiviseen luottotietorekisteriin.

Tilaisuudet järjestetään Teamsissa klo 14.00–15.30. Kutsu ja Teams-linkki lähetetään kuhunkin tilaisuuteen erikseen muutama viikko ennen tilaisuutta hankkeen kokoamalle sidosryhmien postituslistalle. Jos et ole aiemmin ollut hankkeen postituslistalla ja haluaisit osallistua tilaisuuksiin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen luottotietorekisteri (at) vero.fi.

Tervetuloa sidosryhmätilaisuuksiin!

Sivu on viimeksi päivitetty 14.6.2023