Sidosryhmätilaisuudessa 6.10.2022 käsitellään rekisterin tietojen hyödyntämistä sekä sidosryhmätestausta

23.9.2022

Positiivisen luottotietorekisterin perustaminen -hankkeen seuraava infotilaisuus sidosryhmille järjestetään torstaina 6.10.2022 klo 14.00–15.30 Teamsissa. Kutsu tilaisuuteen on lähetetty sähköpostitse hankkeen sidosryhmäpostituslistalle. Jos et ole saanut kutsua mutta haluaisit osallistua tilaisuuteen, lähetä sähköpostia osoitteeseen luottotietorekisteri@vero.fi.

Infotilaisuudessa käsitellään positiivisen luottotietorekisterin tietojen hyödyntämisen toiminnallista ratkaisua eli luottotietorekisteriotteiden pyytämistä. Sidosryhmät saavat ennen tilaisuutta katselmoitavakseen päivitetyn version luottotietorekisteriotteen kyselyn rajapintakuvauksesta sekä tietojen hyödyntämisen kokonaisuutta kuvaavan dokumentin. Pyydämme sidosryhmiä lähettämään kysymyksiä ja kommentteja etukäteen sähköpostitse, jotta voimme vastata niihin jo tilaisuudessa. Lisäksi tilaisuudessa esitellään tietojen tarkistamisen rajapintakuvaus, joka tulee ensimmäistä kertaa sidosryhmille katselmointiin.

Kerromme lokakuun infotilaisuudessa myös yleistä tietoa toukokuussa 2023 alkavasta sidosryhmätestauksesta.

Tilaisuuden kieli on suomi. Rajapintakuvaukset tulevat katselmoitavaksi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, ja niitä voi kommentoida näillä kielillä.

Hanke järjestää englanninkieliset sidosryhmätilaisuudet 13.10. ja 27.10. Näissä tilaisuuksissa käydään läpi asioita, joita on käsitelty vain suomeksi pidetyissä tilaisuuksissa vuoden 2022 aikana (hankkeen aikataulu, tietojen ilmoittaminen, sidosryhmätestaus, tietojen hyödyntäminen).

 

Sivu on viimeksi päivitetty 23.9.2022