Etusivu > Palaute > Verovelkatodistustilaus

Verovelkatodistustilaus

Tarkista yrityksen tilanne ensin verovelkarekisteristä. Jos rekisterissä ei ole merkintää verovelasta ja/tai ilmoituslaiminlyönneistä, sinun ei tarvitse hankkia verovelkatodistusta tai todistusta verojen maksamisesta.

Lue lisää verovelkarekisteristä (vero.fi/verovelkarekisteri).

Verovelkatodistuksia ei toimiteta 29.12.2016. – 5.1.2017 väliseltä ajalta Verohallinnon palvelukatkon vuoksi.  Voit kuitenkin tehdä verovelkatodistustilauksen verkkopalvelussa myös palvelukatkon aikana. Vuodenvaihdetta varten tarvittavat verovelkatodistukset kannattaa tilata viimeistään 27.12.2016.

Sinulla on edelleen aina halutessasi oikeus saada verovelkatodistus. Todistuksen sisältö tai hakemismenettely ei ole muuttunut.

Verohallinto antaa asiakkaalle tilanteen mukaan joko todistuksen verojen maksamisesta tai verovelkatodistuksen. Lue lisää

Huom. Jos verotilisi on miinuksella käsittelyssä olevan negatiivisen, palautukseen oikeuttavan arvonlisäveron takia, tilaa verovelkatodistus palvelunumerosta 029 497 032 (puhelun hinta pvm./mpm.). Verotilisi tilanteen voit tarkistaa Verotili-palvelussa (vero.fi/verotili) tai verotilin tiliotteelta.

Todistus toimitetaan Verohallinnon tiedossa olevaan asiakkaan osoitteeseen. Todistuksessa on varmennusnumero, jonka avulla todistuksen aitous voidaan varmistaa.

Tilauslomakkeella käytetään suojattua yhteyttä.

Verkkolomakkeella tilattu verovelkatodistus ei sisällä verojäämien erittelyä (verovelkaluettelo). Jos tarvitset todistuksen liitteeksi verovelkaluettelon, ota yhteyttä palvelunumeroon 029 497 032 (Verovelkatodistus, puhelun hinta pvm./mpm.).

* Pakollinen tieto

.........................................................................................................................................................................................................................................   
Tilaajan henkilötunnus tai Y-tunnus *
(todistus lähetetään tämän henkilön tai yrityksen osoitteeseen)
   
Tilaajan nimi *
(todistus lähetetään tämän henkilön tai yrityksen osoitteeseen)
   
Haluan, että todistus postitetaan *

Kuukausittainen automaattitilaus on voimassa yhden vuoden
ensimmäisen tilauksen toimittamisesta.

Huomaa, että tilanteen voi aina tarkistaa verovelkarekisteristä, eikä todistusta välttämättä tarvita.
   


 
Sivu on viimeksi päivitetty 25.10.2016