Verotili-palvelu

 • Kirjaudu palveluun
  Yrityksen tai yhteisön puolesta toimivat kirjautuvat palveluun Katso-tunnisteella. Yksityishenkilöt kuten kotitaloustyönantaja, alkutuottaja tai yksityinen elinkeinonharjoittaja kirjautuvat Verotili-palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan tai HST-kortilla.

Mihin palvelua käytetään?

Lisäksi palvelussa voi laskea maksettavan määrän korkoineen haluttuna maksupäivänä, tehdä aiheettoman maksun palautuspyynnön ja muuttaa palautusajankohtaa ja asettaa palautusrajan.

Lue lisää

Ketä verotili koskee?

Verotili koskee kaikkia, jotka ilmoittavat ja maksavat verotilille kuuluvia veroja. Verotiliveroja ovat esimerkiksi arvonlisävero ja työnantajasuoritukset.

Myös yksityishenkilöiden, kuten kotitalouksien on maksettava verotiliveroja esimerkiksi silloin, kun he toimivat työnantajina.

Lue lisää

Ajankohtaista 

Verotusmenettelyihin on tulossa merkittäviä muutoksia vuoden 2017 alusta. Uudistukset koskevat erityisesti asiakkaita, jotka ilmoittavat ja maksavat oma-aloitteisia veroja, kuten arvonlisäveroa ja työnantajasuorituksia. Tarkempaa tietoa muutoksista: vero.fi/muutoksia 2017   (10.11.2016)

Arvonlisäveron kausiveroilmoitukset saattavat näkyä Verotili-palvelussa muutaman päivän viiveellä. Jos antamasi ilmoitus ei vielä näy, kannattaa tilanne tarkistaa uudelleen muutaman päivän kuluttua. Uutta ilmoitusta ei tämän vuoksi tarvitse antaa.(21.6.2016)

 

Tutustu palveluun demossa

 • Yritys Oy
  Tilitapahtumia verotilillä sekä verotiliotteita.
 • Yrittäjä tmi
  Tilitapahtumia verotilillä, verotiliotteita sekä Verotili-palvelun kautta lähetettyjä kausiveroilmoituksia.
 • Kaija Kotitaloustyönantaja
  Tapahtumia (Palkka.fi:n kautta ilmoitetut työnantajasuoritukset) verotilillä sekä verotiliotteita.

Lisätietoja

Tunnistautumisesta