Etusivu > Tietoa Verohallinnosta > Uutiset > Liikkeen- ja ammatinharjoittaja, tee veroilmoitukset netissä

Liikkeen- ja ammatinharjoittaja, tee veroilmoitukset netissä

Verohallinnon tiedote, 3.3.2016

Esitäytetty veroilmoitus, elinkeinotoiminnan veroilmoitus ja kiinteistöveroilmoitus on helpoin tehdä verkossa.

Esitäytetty veroilmoitus on helppo korjata verkossa

Esitäytetyt veroilmoitukset saapuvat liikkeen- ja ammatinharjoittajille sekä heidän puolisoilleen maaliskuun puoliväliin mennessä. Tee tarvittavat muutokset netissä 4.4.2016 klo 24.00 mennessä Veroilmoitus verkossa -palvelussa.

Sinun ei tarvitse palauttaa esitäytettyä veroilmoitusta, jos siinä ei ole mitään korjattavaa tai korjaat tiedot netissä.

Veroilmoituksen korjaaminen verkossa on helppoa. Palvelu ohjaa sinua täyttämään kaikki tarpeelliset tiedot. Korjaukset voi tehdä myös ruotsin- ja englanninkielisissä Veroilmoitus verkossa -palveluissa.

Elinkeinotoiminnan veroilmoitus on aina palautettava

Elinkeinotoiminnan veroilmoitus on helpoin antaa netissä. Jos annat tiedot paperilla, ilmoita elinkeinotoiminnan tiedot veroilmoituslomakkeella 5, joka on palautettava viimeistään 4.4.

Tarkista samalla kiinteistöverotuksen tiedot

Kiinteistöveroilmoituksen viimeinen palautuspäivä on 4.5 tai 13.5. Palautuspäivä  on merkitty kiinteistöverotuspäätöksen ilmoitusosaan.

Jos tiedoissa on korjattavaa tai täydennettävää, tee muutokset Kiinteistötiedot verkossa -palvelussa.

Kirjaudu turvallisesti

Verkkopalveluiden käyttö on turvallista, koska kirjautuminen tapahtuu joko omilla pankkitunnuksilla tai Katso-tunnisteella. Myös tilitoimisto voi antaa liikkeen- ja ammatinharjoittajan puolesta kaikki veroilmoitukset Katso-tunnisteella.

 

Tutustu myös näihin:

Sivu on viimeksi päivitetty 3.3.2016